De Tuinmachinespecialist

De Tuinmachinespecialist 640 452 Brandsma Spanga

Bijna 70 jaar geleden startte Willem Brandsma, mijn opa, met de verkoop van autotrekkers en mechanisatie. Daarna kwam mijn vader in het familiebedrijf. Door de groei en ontwikkeling van ons bedrijf in die jaren werd er een gloednieuwe garage, opslagruimte en een showroom gebouwd.

In maart 1996 kwam ik als derde generatie in ons mooie bedrijf. We bouwden onze passie voor tuinmachines verder uit en werden officieel dealer van o.a. Stihl, Toro, Ego, Grin, Eliet en vele andere mooie merken! De vraag van de markt én onze passie voor tuinmachines maken dat het nu tijd is voor een volgende stap!

Om meer ruimte in de bedrijfsvoering en de werkplaats te creëren zullen wij de auto tak de komende maanden afbouwen en per 31 december 2024 volledig stoppen. Vanaf 1 januari 2025 zullen wij ons dan volledig kunnen focussen  op de verkoop, reparatie en onderhoud van tuinmachines.

U bent hartelijk welkom in onze vernieuwde showroom en werkplaats. De in totaal 1.100 m2 oppervlakte biedt volop inspiratie en een ruim assortiment in tuin- en parkmachines. Ons team met vertrouwde gezichten staat met specialistisch advies en service voor u klaar. 

Hieronder leest u er meer over. Zet onze informele eindejaarsborrel op 28 december alvast in uw agenda! 

Contact

0561 481293
info@brandsmaspanga.nl

Openingstijden

Winkel en magazijn:
ma t/m vr: 8.00 tot 17.30 uur
zaterdag: 9.00 tot 15.00 uur

Werkplaats:
ma t/m vr: 8.00 tot 17.15 uur

Openingstijden feestdagen
klik hier

Volg ons!