OVER ONS

Wat eens begon als de gedrevenheid van een man met een ‘technische knobbel’ is nu uitgegroeid tot een prachtig bedrijf. Inmiddels zijn wij al ruim 70 jaar het adres voor bos-, tuin- en parkmachines en autoreparaties. Onze trots steken wij niet onder stoelen of banken, we gunnen u graag een kijkje binnen ons bedrijf en onze visie. Vandaar dat wij een pagina gewijd hebben aan de historie van ons bedrijf, klik hier.

Tot onze klantenkring mogen wij diverse gemeenten, instellingen en bedrijven rekenen. Ook particulieren vormen een groot deel van onze klantenkring. Onze klantenkring is voornamelijk geconcentreerd rond de plaatsen Wolvega, Lemmer, Emmeloord en Steenwijk.

Verkoop

Door diverse dealerschappen met grote namen als o.a. Husqvarna, Stihl, Iseki, TS en Viking kunnen wij gerust stellen dat wij een zeer uitgebreid assortiment machines, gereedschappen en accessoires aan kunnen bieden. In onze showroom kunt u diverse machines bekijken en u door onze medewerkers uitgebreid laten informeren over de diverse mogelijkheden.

Het komt met regelmaat voor dat er machines worden ingeruild. Een deel van deze inruilmachines worden door ons volledig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Na volledig goedgekeurd te zijn, bieden wij deze ter verkoop aan.

Reparaties

In onze goed uitgeruste werkplaats hebben wij de mogelijkheid uw machines te onderhouden en te repareren. Nauw contact met onze leveranciers, jaren lange ervaring en het feit dat wij de meest voorkomende onderdelen binnen 24 uur in huis hebben zorgen er voor dat u uw machine dus niet langer als strikt noodzakelijk hoeft te missen.

Naast het repareren van tuinmachines hebben wij ook een werkplaats voor de reparatie en onderhoud van uw auto. Wij zijn een erkend APK keurstation.

Contact

0561 481293
info@brandsmaspanga.nl

Openingstijden

Winkel en magazijn:
ma t/m vr: 8.00 tot 17.30 uur
zaterdag: 9.00 tot 15.00 uur

Werkplaats:
ma t/m vr: 8.00 tot 17.15 uur

Openingstijden feestdagen
klik hier

Volg ons!